Légy te is a Tabakó Csapat tagja!

Légy te is a Tabakó Csapat tagja!

#tabacrew

 

A Sepsi Tabakó Fesztivál ideje alatt az alábbi területek közül választhatsz. Találd meg számodra a legmegfelelőbb munkaterületet, jelentkezz, és csatlakozz a csapathoz, mint önkéntes! 

Területek: 
 

Előmunkálatok: Ha az előmunkálati csapatot szeretnéd erősíteni abban segíthetsz, hogy a fesztivál teljes pompájában várhassa a résztvevőket kapunyitáskor. Téged keresünk, ha energikus vagy, szereted a kihívásokat és nem rémiszt meg egy kis cipekedés sem. 

 

Beléptetés: Ha ezt a területet választod, akkor a fesztivál bejáratainál közlekedő embereket és autókat fogod ellenőrizni. Te felelsz majd azért, hogy csakis az léphessen be a fesztiválra, akinek szabad. Természetesen segítségedre lesznek ebben a biztonsági őrök, akik vigyáznak majd rád. Téged keresünk, ha jó a helyzetfelismerő készséged és gyorsan tudsz reagálni vészhelyzet esetén. 

 

Kemping: Ha ezt a területet választod, akkor a kemping bejáratainál közlekedő embereket fogod ellenőrizni. Te felelsz majd azért, hogy csakis az léphessen be a kempingbe, akinek szabad. Továbbá a feladatod lesz, hogy a kempingen belül minden rendben legyen és a fesztiválozók figyeljenek lakóhelyük tisztaságára. Szórakoztató itt önkéntesnek lenni, megismered az összes kempingezőt!

 

Cashpoint: Amellett hogy jókat bulizol, egy felelősségteljes és fontos feladatot látsz el a fesztivál ideje alatt. Te találkozol a leggyakrabban az emberekkel, így lehetőséged lesz rengeteg új barátságot kötni. Ez a te helyed, ha rugalmas és segítőkész vagy, nem esik nehezedre a társalgás, és persze, ha tudsz bánni a pénzzel.

 

Gyerekprogramok: Ez az a hely, ahol a legkisebb fesztiválozók is megtalálják a magukhoz illő szórakozási lehetőséget. Ha szeretnéd érdekesebbé tenni számukra ezt az időszakot és szeretsz gyerekek között mozogni, akkor várunk a csapatunkba!

 

ECO-Team: A fesztiválunkat igyekszünk környezettudatosan felépíteni, ebben leszel segítségünkre, ha az ECO-Teamhez csatlakozol. Szükség lesz a kreativitásodra és elkötelezettségre egyaránt a szelektív hulladékgyűjtő központoknál és mindenhol a fesztivál területén, ahol a szemét szóba jöhet. Veled együtt elérhetjük, hogy a fesztiválozók is tudatosan figyeljenek a tisztaságra.

 

HR: Amennyiben ezt a területet választod, az önkéntes társaid jólétével és ellátásával fogsz foglalkozni. Ez azt jelenti, hogy felügyeled az önkéntes bázist, az étel, karszalag és egyebek kiosztását, itt nem árt, ha boldogulsz a táblázatok világában. Segédkezel az önkéntes bázis programjainak a lebonyolításában. Várunk a csapatba, ha szeretsz az emberekkel foglalkozni, az ő jólétükért és velük együtt dolgozni. 

 

Kulturális programok: Ha ezt a területet választod, hozzájárulhatsz a kulturális programok előkészítéséhez és lebonyolításához. Továbbá a fesztiválozók mellett te is élvezheted a program által nyújtott élményeket. Ha szereted a színházat, a slamet és más művészeti előadásokat, akkor itt a helyed!

Logisztikai központ:  A logisztikai központnál az lesz a feladatod, hogy felügyeld a fesztiválhoz szükséges kellékeket. A te kezed alatt megy át minden eszköz és te követed, hogy kinél van, illetve hogy visszahozták-e. Téged keresünk ha jól tudsz összpontosítani a dolgokra és van érzéked a táblazatokhoz/rendszerekhez.

 

Rohamcsapat: A rohamcsapat a fesztivál lelke, hiszen ők mindenhol ott vannak, ahol gyors segítségre és biztos kezekre van szükség. Te vagy a mi emberünk, ha a nagy szíved mellé társul egy kis erő is, szereted a pörgést, illetve nem ijedsz meg, ha  pakolászásra kerül sor.

 

Transzferek: Ez a terület neked való, ha rendelkezel jogosítvánnyal és szeretsz vezetni. A beszerzésben és egyéb szállításokban segíthetsz nekünk, illetve kapcsolatba kerülhetsz akár a fellépőkkel is. Fontos ezen a területen is, hogy pontos, megbízható és talpraesett legyél!

 

Sport programok: A sport programok keretén belül abban segíthetsz, hogy a fesztiválozók jól érezzék magukat a fesztivál területén nap közben is. Különböző sport-tevékenységeknél segíthetsz, felügyelheted azok szabályos kimenetelét és a helyszínek rendben tartását, mindeközben pedig te magad is szemtanúja lehetsz izgalmas programoknak.

 

Szakmai  programok: Ha ezt a területet választod, segíthetsz a meghívott előadók jólétének biztosításában, az előadások helyszínének előkészítésében és tisztán tartásában, az előadások zökkenőmentes lebonyolításában. Mindezek mellett részt vehetsz a különböző előadásokon, beszélgetéseken. 

 

Fotó/Videó: Ha ezt a csapatot választod, az lesz a feladatod, hogy kreatívan megörökítsd a fesztivál legszebb pillanatait. Ha meg szeretnéd mutatni tehetségedet a fesztiválon, akkor kérjük küldj a jelentkezéssel egy időben egy portfóliót a press@tabako.ro e-mail címre, minél több típusú, általad készített képpel.

 

Zenei program kisegítő: A fesztivál benti buli helyszíne, ahol abban lesz majd szükségünk a segítségedre, hogy a DJ-k mellett a bulihelyszín tiszta és barátságos legyen. Te vagy a mi emberünk, ha a jó kedved mellé társul némi kitartás is, és persze ha szereted az elektronikus zenét.

 

Jegyek: A te feladatod lesz a jegyértékesítés a fesztivál helyszínén azoknak akik ott szeretnék megvásárolni a jegyüket, illetve kiváltani a karszalagjaikat. Téged keresünk, ha nem esik nehezedre a pénzzel való munka, az emberekkel való társalgás, a gyors reagálás és a problémák megoldása.

 

VIP Zóna: A VIP zóna teret ad a zsúfolt tömegből való kiszakadásra. Oázisként várja a megpihenni vágyókat a szolid, de egyben elit légkörével és a különleges hűsítő ital kínálatával. Téged keresünk, ha szeretsz társalogni az emberekkel, rendszerető és nem utolsó sorban figyelmes vagy.

 

Utómunkálatok: Ha ezt a területet választod, akkor segíthetsz abban, hogy a fesztivál területe visszakapja eredeti formáját, hiszen az utómunkálatok során visszavarázsoljuk azt olyanná, amilyen előtte volt. Te vagy a mi emberünk, ha rengeteg energiával és lelkesedéssel rendelkezel, és nem ijeszt meg egy kis cipekedés.