Légy te is az önkéntes csapat tagja!

Légy te is az önkéntes csapat tagja!

#tabacrew

 

A Sepsi Tabakó Fesztivál ideje alatt az alábbi területek közül választhatsz. Találd meg számodra a legmegfelelőbb munkaterületet, jelentkezz, és csatlakozz a csapathoz, mint önkéntes!

Önkéntes bázis

Amennyiben ezt a területet választod, az önkéntes társaid jólétével és ellátásával fogsz foglalkozni. Ez azt jelenti, hogy felügyeled az önkéntes bázist, az étel, karszalag és egyebek kiosztását, itt nem árt, ha boldogulsz a táblázatok világában. Segédkezel az önkéntes bázis programjainak a lebonyolításában. Várunk a csapatba, ha szeretsz az emberekkel foglalkozni, az ő jólétükért és velük együtt dolgozni. 

 

VIP zóna

A VIP zóna teret ad a zsúfolt tömegből való kiszakadásra. Oázisként várja a megpihenni vágyókat a szolid, de egyben elit légkörével és a különleges hűsítő ital kínálatával. Téged keresünk, ha szeretsz társalogni az emberekkel, rendszerető és nem utolsó sorban figyelmes vagy.

 

Gyerekprogramok

Ez az a hely, ahol a legkisebb fesztiválozók is megtalálják a magukhoz illő szórakozási lehetőséget. Ha szeretnéd érdekesebbé tenni számukra ezt az időszakot és szeretsz gyerekek között mozogni, akkor várunk a csapatunkba!

 

Jegyek

A te feladatod lesz a jegyértékesítés a fesztivál helyszínén azoknak akik ott szeretnék megvásárolni a jegyüket, illetve kiváltani a karszalagjaikat. Téged keresünk, ha nem esik nehezedre a pénzzel való munka, az emberekkel való társalgás, a gyors reagálás és a problémák megoldása.

 

Transzferek

Ez a terület neked való, ha rendelkezel jogosítvánnyal és szeretsz vezetni. A beszerzésben és egyéb szállításokban segíthetsz nekünk, illetve kapcsolatba kerülhetsz akár a fellépőkkel is. Fontos ezen a területen is, hogy pontos, megbízható és talpraesett legyél!

 

Logisztikai központ

A logisztikai központnál az lesz a feladatod, hogy felügyeld a fesztiválhoz szükséges kellékeket. A te kezed alatt megy át minden eszköz és te követed, hogy kinél van, illetve hogy visszahozták-e. Téged keresünk ha jól tudsz összpontosítani a dolgokra és van érzéked a táblazatokhoz/rendszerekhez.

 

Cashpoint

Amellett hogy jókat bulizol, egy felelősségteljes és fontos feladatot látsz el a fesztivál ideje alatt. Te találkozol a leggyakrabban az emberekkel, így lehetőséged lesz rengeteg új barátságot kötni. Ez a te helyed, ha rugalmas és segítőkész vagy, nem esik nehezedre a társalgás, és persze, ha tudsz bánni a pénzzel.

 

Kemping

Ha ezt a területet választod, akkor a kemping bejáratainál közlekedő embereket fogod ellenőrizni. Te felelsz majd azért, hogy csakis az léphessen be a kempingbe, akinek szabad. Továbbá a feladatod lesz, hogy a kempingen belül minden rendben legyen és a fesztiválozók figyeljenek lakóhelyük tisztaságára. Szórakoztató itt önkéntesnek lenni, megismered az összes kempingezőt!

 

Beléptetés

Ha ezt a területet választod, akkor a fesztivál bejáratainál közlekedő embereket és autókat fogod ellenőrizni. Te felelsz majd azért, hogy csakis az léphessen be a fesztiválra, akinek szabad. Természetesen segítségedre lesznek ebben a biztonsági őrök, akik vigyáznak majd rád. Téged keresünk, ha jó a helyzetfelismerő készséged és gyorsan tudsz reagálni vészhelyzet esetén.

 

Rohamcsapat

A rohamcsapat a fesztivál lelke, hiszen ők mindenhol ott vannak, ahol gyors segítségre és biztos kezekre van szükség. Te vagy a mi emberünk, ha a nagy szíved mellé társul egy kis erő is, szereted a pörgést, illetve nem ijedsz meg, ha pakolászásra kerül sor.