Szabályzat

Szabályzat

MINDEN 2023. JÚLIUS 27-ÉTŐL VÁSÁROLT JEGY, ÉRVÉNYES A SEPSI TABAKÓ FESZTIVÁL 2023-AS KIADÁSÁRA!

JELEN SZABÁLYZAT A 2023-BAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ SEPSI TABAKÓ FESZTIVÁLRA VONATKOZIK. 

 

SZERVEZŐK

SEPSISZENTGYÖRGY POLGÁRMESTERI HIVATALA

SZÉKHELY: SEPSISZENTGYÖRGY, 1918. DECEMBER 1. UTCA, 2. SZÁM, KOVÁSZNA MEGYE, 520008

ADÓSZÁMA: 4404605

HIVATALOS KÉPVISELŐ: VARGHA FRUZSINA

 

RENDEZVÉNY

A SEPSI TABAKÓ FESZTIVÁLRA 2023. AUGUSZTUS 31. - SZEPTEMBER 2. KÖZÖTT KERÜL SOR, HELYSZÍNE A DOHÁNYGYÁR, SEPSISZENTGYÖRGY, KOVÁSZNA MEGYE, ROMÁNIA.

 

SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A SZABÁLYZATRA VONATKOZÓ VÁLTOZTATÁSI JOGOT, A RÉSZTVEVŐ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSA NÉLKÜL. MINDEN UTÓLAGOS MÓDOSÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓT AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, A WWW.TABAKO.RO OLDALON ÉS AZ ESEMÉNY BEJÁRATÁNÁL TALÁLNAK MEG A RÉSZTVEVŐK. A MÓDOSÍTÁSOK AZONNALI HATÁLLYAL ÉRVÉNYESÍTENDŐK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL .

A SZERVEZŐ BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐT, HOGY A BÁRMILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLT, ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY FELMUTATÁSA KÖVETKEZTÉBEN RÉSZT VEHET A RENDEZVÉNYEN.

 

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA

A JEGYVÁSÁRLÁS KÉT MÓDON TÖRTÉNHET: 

AZ EVENTIM.RO ONLINE RENDSZERÉBEN, AZ EVENTIM.RO PARTNEREINÉL VAGY A SEPSI TABAKÓ FESZTIVÁL KIJELÖLT PARTNEREITŐL, ILLETVE A FESZTIVÁL HIVATALOS PROMÓTEREITŐL. A SZERVEZŐ CSAK A TABAKÓ FESZTIVÁL PARTNEREI VALAMINT AZ EVENTIM.RO RENDSZEREN KERESZTÜL VÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGÉT GARANTÁLJA.

 

MINDEN ELEKTORONIKUS FORMÁTUMBAN LÉVŐ JEGY, TELEFONON VAGY EGYÉB ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖN IS BEOLVASHATÓ. NEM SZÜKSÉGES KINYOMTATNI. 

 

MINDEN FIZIKAILAG VÁSÁROLT JEGYET, A FESZTIVÁLOZÓ KÖTELES FELMUTATNI EREDETI ÉS FIZIKAI FORMÁTUMBAN A JEGYBEVÁLTÁS IDEJÉN. NEM FOGADJUK EL ELEKTRONIKUS FORMÁBAN. 

 

A FIZIKAI JEGYEK ELVESZTÉSE, SÉRÜLÉSE ESETÉN, NEM VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET ÉS NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJAT KIÁLLÍTANI. 

 

A JEGYEKKEL FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK VEGYÉK FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK, A TICKETS@TABAKO.RO E-MAIL CÍMEN KERESZTÜL. 

 

A JEGYEK A KÖVETKEZŐ TÍPUSÚAK LEHETNEK: 

 • BÉRLET
 • VIP BÉRLET
 • NAPIJEGY
 • VIP NAPIJEGY
 • KEMPING BÉRLET

 

BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 1. NAP (AUGUSZTUS 31.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBAN (SZEPTEMBER 3. 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE. 

 

VIP BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 1. NAP (AUGUSZTUS 31.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (SZEPTEMBER 3., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE. 

 

NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA AZ ADOTT NAPON A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBA, 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (AZ 1. NAPRA ÉRVÉNYES NAPI JEGY AUGUSZTUS 31., 10 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

 

VIP NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE AZ ADOTT NAPON 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 1. NAPRA ÉRVÉNYES VIP NAPIJEGY AUGUSZTUS 31., 10 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

 

KEMPING BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 1. NAP (AUGUSZTUS 31.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN SZEPTEMBER 3. 10 ÓRÁIG.  A SZERVEZŐ EZ IDŐRE BIZTOSÍTJA A KEMPINGHELYET, AMELY RÉVÉN A RÉSZTVEVŐ JOGOSULT A KÜLÖN FELSZERELT TUSOLÓK HASZNÁLATÁRA IS. A KEMPINGJEGY SZEMÉLYRE VONATKOZIK, NEM SÁTORHELYRE.

 

BELÉPŐJEGYEK ÁRA

BÉRLETEK

 • SEPSI TABAKÓ PASS: 149 RON – SOLD OUT

 • SEPSI TABAKÓ PASS: 199 RON – SOLD OUT

 • SEPSI TABAKÓ PASS: 250 RON – SOLD OUT

VIP BÉRLETEK:

 • SEPSI TABAKÓ VIP PASS: 299 RON – SOLD OUT

 • SEPSI TABAKÓ VIP PASS: 350 RON – SOLD OUT

KEMPING BÉRLETEK:

 • SEPSI TABAKÓ CAMPING: 69 RON – SOLD OUT

NAPIJEGYEK:

 • SEPSI TABAKÓ NAPIJEGY: 90 RON – SOLD OUT

VIP NAPIJEGYEK:

 • SEPSI TABAKÓ VIP NAPIJEGY: 169 RON – SOLD OUT

 

A BELÉPŐJEGYEK NEM TARTALAMAZZÁK A KEZELÉSI KÖLTSÉGET.  

A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A JEGYÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT. 

 

KISKORÚAK

12 ÉVNÉL FIATALABB RÉSZTVEVŐK A FESZTIVÁL TELJES IDEJÉRE INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSULTAK, CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ. 

A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT

 

A 18 ÉV ALATTI SZEMÉLYEK CSAK EGY A SZÜLŐ ÁLTAL KITÖLTÖTT NYILATKOZATTAL LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE. ŐK SPECIÁLIS KARSZALAGOT KAPNAK,  AMELY BIZTOSÍTJA A SZOLGÁLTATÓK SZÁMÁRA A KISKORÚAK MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉT, TOVÁBBIAKBAN A SZOLGÁLTATÓ FELEL AZÉRT, HOGY A KISKORÚAK NE LEGYENEK ALKOHOLLAL ÉS CIGARETTÁVAL KISZOLGÁLVA.

A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT

 

FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK

AZON FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK, AKIK ELŐZETESEN ELKÜLDENEK EGY MÁSOLATOT A FOGYATÉKOSSÁGUKRÓL KIÁLLÍTOTT IGAZOLÁSRÓL A TICKETS@TABAKO.RO EMAIL CÍMRE, INGYENES BELÉPÉSBEN RÉSZESÜLNEK, VALAMINT AZ ŐKET KÍSÉRŐ SZEMÉLYNEK A BELÉPŐJEGY 50% -ÁT KELL FIZETNIE. A KÍSÉRŐ SZEMÉLY CSAK A FESZTIVÁL HELYSZÍNÉN TUDJA MEGVÁSÁROLNI A JEGYÉT, AMELYNEK ÖSSZEGE A VÉGSŐ, HELYSZÍNI ÁRBÓL SZÁMOLÓDIK.

KÉRVÉNYEZÉSI HATÁRIDŐ: AUGUSZTUS 25.

 

KÖRNYÉKEN LAKÓ SZEMÉLYEK ESETÉBEN

AZ ALÁBBI UTCÁKBA LAKÓ SZEMÉLYEK A KÖVETKEZŐKÉPPEN TUDNAK BELÉPŐT IGÉNYELNI: A TICKETS@TABAKO.RO EMAIL CÍMRE KÜLDJÉK EL AZ UTCA NEVÉT ÉS CSATOLJANAK EGY KÉPET A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUKRÓL.

AZ ÉRINTETT UTCÁK:

 • DÓZSA GYÖRGY UTCA
 • KÓS KÁROLY UTCA
 • PATAK UTCA (PÂRÂULUI)
 • BEKE GYÖRGY UTCA 
 • JÖVŐ UTCA (VIITORULUI)
 • TÁNCSICS MIHÁLY UTCA
 • SAGUNA UTCA
 • DOHÁNY UTCA (TUTUNULUI)
 • HÁRSFA UTCA (ALEEA TEILOR)
 • ÁRNYÉK UTCA (UMBREI)
 • CIGARETTA UTCA (ȚIGARETEI)

HATÁRIDŐ: AUGUSZTUS 25., 13:00

 

JEGYEK ÉS KARKÖTŐK

A FESZTIVÁLRA A BELÉPÉS A KARKÖTŐ ALAPJÁN TÖRTÉNIK. CSAK A KÉZEN VISELT, ÉRVÉNYES KARKÖTŐVEL JOGOSULT A RÉSZTVEVŐ A BELÉPÉSRE. A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT A KARKÖTŐK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSÉRE, ÚGY A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL MINT A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN.

 

A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE A RÉSZTVEVŐ FELELŐSSÉGE. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE ESETÉN A RÉSZTVEVŐ NEM JOGOSULT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, MINDADDIG AMÍG NEM RENDELKEZIK EGY ÚJ BELÉPŐVEL. AZ ELSZAKADT, KIBONTOTT VAGY MEGRAGASZTOTT KARSZALAGOK NEM ÉRVÉNYESEK ÉS A SZERVEZŐ NEM CSERÉLI KI AZOKAT.

 

JEGYEK BEVÁLTÁSA ÉS KARKÖTŐK KIVÁLTÁSA

A JEGYEK BEVÁLTÁSA CSAKIS SZEMÉLYESEN LEHETSÉGES, SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (VAGY BÁRMILYEN KÉPES OKIRAT, AMELY TARTALMAZZA A SZEMÉLY CNP-JÉT) FELMUTATÁSÁVAL. KIEMELNÉNK, HOGY A KARSZALAG KIVÁLTÁSHOZ A KISKORÚAK KÖTELESEK EGY SZÜLŐI BELEEGYEZÉST FELMUTATNI. A KISKORÚAKRA VONATKOZÓ TOVÁBBI BELÉPÉSI SZABÁLYOZÁSOKAT A KISKORÚAK PONTBAN LEHET MEGTEKINTENI. 

A KARSZALAGOT A SZERVEZŐ ANNAK A KEZÉRE TESZI FEL, AKI ÉRVÉNYES BÉRLETET ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT TUD FELMUTATNI.

A JEGYEK KARSZALAGRA VALÓ BEVÁLTÁSÁRA KÉT LEHETŐSÉG VAN. ELŐZETESEN VAGY HELYSZÍNEN. JAVASOLJUK AZ ELŐZETES KARSZALAG KIVÁLTÁST, A NAGY SOROK ELKERÜLÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN. 

LEHETŐSÉG LESZ ELŐZETESEN BEVÁLTANI A JEGYEKET KARSZALAGOKRA, AZ ALÁBBI PONTON, AZ ALÁBBI IDŐPONTOKBAN:


– SEPSISZENTGYÖRGYÖN A SUGÁS ÁRÚHÁZBAN (Gróf Mikó Imre utca, 6. szám): AUGUSZTUS 29 – 30. MINDEN NAP, 11:00-20:00 KÖZÖTT

 

ELŐZETESEN CSAKIS A BÉRLETEKET LEHET BEVÁLTANI KARSZALAGRA, TEHÁT A NAPI JEGYEKET NEM. 

EZEN FELÜL A VÁSÁRLÓK A FESZTIVÁL HELYSZÍNÉN IS BEVÁLTHATJÁK JEGYEIKET KARSZALAGRA.

 

JEGYEK BEVÁLTÁSA ÉS KARKÖTŐK KIVÁLTÁSA

A JEGYEK BEVÁLTÁSA CSAKIS SZEMÉLYESEN LEHETSÉGES, SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (VAGY BÁRMILYEN KÉPES OKIRAT, AMELY TARTALMAZZA A SZEMÉLY CNP-JÉT) FELMUTATÁSÁVAL.

 

A KARSZALAGOK ÁTVÉTELE, CSAKIS SZEMÉLYESEN LEHETSÉGES, A JEGYEK BEVÁLTÁSÁVAL EGYIDŐBEN. 

 

RÉSZVÉTEL

A BELÉPÉS KIZÁRÓLAG AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN TÖRTÉNIK, A BELÉPŐJEGYET A SZERVEZŐ A BELÉPÉS ALKALMÁVAL KARSZALAGRA CSERÉLI. A BELÉPÉS SORÁN MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNYÁT IS.

 

BELÉPÉS CSAKIS A KIJELÖLT HELYEKRE LEHETSÉGES. SZIGORÚAN TILOS A BÁRMILYEN ESZKÖZZEL LEZÁRT SZAKASZOKRA BELÉPNI! (KERÍTÉS, AJTÓ, ZÁR, LAKAT STB.)

 

A JEGY MEGVÁSÁRLÁSAKOR MINDEN RÉSZTVEVŐ TUDOMÁST VESZ A JELEN SZABÁLYZAT TARTALMÁRÓL, AMELY LÁTHATÓ HELYEN LESZ KIHELYEZVE.

A RENDEZVÉNY BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A SZERVEZŐ FENNTARTJA MAGÁNAK A JOGOT ARRA, HOGY MEGTILTSA BIZONYOS ESZKÖZÖKNEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VALÓ BEVITELÉT. 

 

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE A KÖVETKEZŐKET: KÁBÍTÓSZEREK, PIROTECHNIKAI ESZKÖZÖK, ÜVEGEK, VESZÉLYES TÁRGYAK, KÉSEK, ESERNYŐK, ROBBANÉKONY-, GYÚLÉKONY-, TOXIKUS- TÁRGYAK VAGY ANYAGOK ÉS OLYAN TÁRGYAK AMELYEKKEL MÁSOKAT MEGSEBEZHETNEK.

 

A JELENLEGI TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAI ALAPJÁN A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE:

KÉSEKET, BÉNÍTÓ SPRAYT, LÁNCOKAT VAGY MÁS OLYAN JELLEGŰ TÁRGYAT, AMELYEK KÖZVESZÉLYT JELENTHETNEK.

 

A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE ALKOHOLT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE.

 

A FESZTIVÁLOZÓK NEM VIHETNEK BE SEMMILYEN ÉTELT VAGY FOLYADÉKOT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE. KIVÉTELT KÉPEZNEK EZ UTÓBBI ESETBEN A KEMPINGEZŐK, AKIKNEK ENGEDÉLYEZETT A NEM ROMLANDÓ ÉTEL (PL. KONZERV, KENYÉR) ÉS 2 LITER BONTATLAN VÍZ BEVITELE.

 

A RENDEZVÉNYEN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, BELEÉRTVE AZON SZEMÉLYEKET IS, AKIK OLYAN FIZIKAI VAGY PSZICHIKAI BETEGSÉGBEN SZENVEDNEK, AMELY ESETÉBEN KÁROS LEHET AZ EGÉSZSÉGÜKRE A NAGY TÖMEG, AZ ERŐS ZAJ VAGY A SPECIÁLIS HANG- ÉS KÉPEFFEKTUSOK LEJÁTSZÁSA. 

 

AZ ELŐADÁSOK TARTALMAZHATNAK ERŐS FÉNYEFFEKTUSOKAT, AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK A GYERMEKRE ÉS AZ EPILEPSZIÁBAN SZENVEDŐKRE.

 

A SZERVEZŐK FELHÍVJÁK A FIGYELMET ARRA, HOGY LEHETNEK TŰZIJÁTÉKOK A RENDEZVÉNY SORÁN ÉS AZ EZ ÁLTAL OKOZOTT ESETLEGES KÁROKÉRT NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET.

 

TILOS AUTÓVAL BEHAJTANI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, A SZERVEZŐ ÁLTAL KIÁLLÍTOTT BEHAJTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜL.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK

MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES BETARTANI A JELEN SZABÁLYZATBAN MEGFOGALMAZOTTAKAT, VALAMINT A TÁRSADALMI SZABÁLYOK ÉS A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT. TILOS A RÉSZTVEVŐKNEK BÁRMI OLYAN TEVÉKENYSÉG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN, AMELY VESZÉLYEZTETHETI A TÖBBI RÉSZTVEVŐ BIZTONSÁGÁT VAGY ALAPVETŐ JOGUKAT SÉRTHETI. 

 

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ESETLEGES ANYAGI- ÉS FIZIKAI KÁROKÉRT, AMELYEK A JELEN SZABÁLYZAT BE NEM TARTÁSA KÖVETKEZTÉBEN KELETKEZNEK, A SZABÁLYTALAN VISELKEDÉS KÖVETKEZTÉBEN KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELHET. 

A SZERVEZŐKNEK, A PARTNERSZERVEZŐKNEK ÉS AZ ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ SAJTÓNAK JOGÁBAN ÁLL FILMEZNI ÉS FÉNYKÉPEZNI AZ ESEMÉNYEN. A RÉSZTVEVŐK BELÉPÉSÜKKEL ELFOGADJÁK ÉS TUDOMÁST VESZNEK ARRÓL, HOGY MEGJELENHETNEK VIDEÓFELVÉTELEKEN VAGY FÉNYKÉPEKEN, ANÉLKÜL HOGY UTÓLAG BÁRMILYEN KÖVETELÉSRE JOGOSULTAK LENNÉNEK EZEN ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA KÖVETKEZTÉBEN. A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL A FELVÉTELEKET FELHASZNÁLNI REKLÁMANYAGKÉNT ÉS PUBLIKUSSÁ TENNI, BÁRMILYEN UTÓLAGOS FIZETTSÉG NÉLKÜL.

 

A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL FÉNYKÉPEZNI ÉS VIDEÓFELVÉTELEKET KÉSZÍTENI, AZONBAN CSAK SAJÁT HASZNÁLATRA. BÁRMILYEN ANYAG PUBLIKÁLÁSA, INGYEN VAGY FIZETTSÉG FEJÉBEN, TILOS.

 

KIVÉTELES ESETEKBEN AZ ELŐADÓ KÉRHETI A FÉNYKÉPEZÉS ÉS A FILMEZÉS BETILTÁSÁT ELŐADÁSA IDEJÉN. EBBEN AZ ESETBEN A SZERVEZŐK ELŐZETES FELHÍVÁSBAN EZT KÖZÖLNI FOGJÁK AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALÁN, A HELYSZÍNEN VAGY AZ ELŐADÁS ELŐTT.

 

TILOS BÁRMILYEN KERESKEDELMI- VAGY REKLÁMTEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSA A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL, A SZERVEZŐ ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉNEK HIÁNYÁBAN.

 

TILOS A KISKORÚAK ALKOHOLLAL VALÓ KISZOLGÁLÁSA ÉS TILOS A KISKORÚAKNAK ALKOHOLT FOGYASZTANI. A KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁS ILLEGÁLIS ÉS TILOS, EZEN TEVÉKENYSÉG A HATÁLYOS TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN BÜNTETENDŐ.

 

TILOS BÁRMILYEN TŰZES- VAGY GYÚLÉKONY ANYAG HASZNÁLATA A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN (TILOS A TÁBORTŰZ VAGY BÁRMILYEN JELLEGŰ NYÍLT LÁNG KELETKEZTETÉSE ÉS HASZNÁLATA). KIVÉTELT KÉPEZNEK A SZERVEZŐK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT PROGRAMOK.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL

A KEMPING ZÓNA, VALAMINT AZ EHHEZ TARTOZÓ HELYSZÍNEK NYITÁSI IDŐPONTJA: 2023. AUGUSZTUS 31., 10:00, ZÁRÁSUKRA PEDIG 2023. SZEPTEMBER 3-ÁN 10:00-KOR KERÜL SOR.

ZÁRÁS UTÁN A SZERVEZŐK NEM BIZTOSÍTANAK VÉDELMI FELÜGYELETET A KEMPING ZÓNÁNÁL.

A KEMPINGNEK 24 ÓRÁS NYITVATARTÁSA LESZ, A KEMPINGES BELÉPŐVEL RENDELKEZŐK AKÁRHÁNYSZOR ELHAGYHATJÁK ÉS VISSZAMEHETNEK A KEMPING HELYSZÍNRE.

A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ ELHAGYOTT VAGY ELLOPOT SZEMÉLYES TÁRGYAKÉRT.

A KEMPING TERÜLETÉN TILOS FELSZERELNI BÁRMILYEN KERT VAGY TERASZ KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLT BÚTORZATOT.

A KEMPINGEZŐK CSAK AKKORA SÁTORRAL JÖJJENEK, AMEKKORA SZÜKSÉGES A BENNE SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA. A SZERVEZŐK NEM FOGADJÁK A NAGY ELŐTÉRREL RENDELKEZŐ SÁTRAKAT. A SZERVEZŐKNEK JOGUKBAN ÁLL NEM BEFOGADNI BIZONYOS SÁTRAKAT A KEMPING ZÓNA TERÜLETÉRE.

 

MINDEN RÉSZTVEVŐ TÁSKA ÉS TESTI KUTATÁSI ELLENŐRZÉSEN FOG ÁTMENNI MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR A KEMPING TERÜLETÉRE KÍVÁN BELÉPNI.

 

AZ ELKOBZOTT TÁRGYAKAT NEM SZOLGÁLTATJA VISSZA A SZERVEZŐ. A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL VISSZATÉRÜLNI ÉS JAVAIKAT AZ AUTÓBAN HAGYNI, KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ILLEGÁLISAN BIRTOKOLT TÁRGYAK. A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ AUTÓBAN HAGYOTT JAVAKÉRT.

AZON SZEMÉLYEK AKIKNÉL ILLEGÁLIS TÁRGYAKAT TALÁLNAK (KÁBÍTÓSZEREKET, TARTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜLI FEGYVEREKET), AZONNAL ÁT LESZNEK ADVA A HATÓSÁGOKNAK.

 

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE ÁRAMGENERÁTORT, TŰZHELYKÉNT HASZNÁLANDÓ ESZKÖZÖKET.

 

A SÁTRAKAT KIZÁRÓLAG A SÁTORHELYNEK SZÁNT TÉRSÉGBEN SZABAD FELHÚZNI. A RÉSZTVEVŐK NEM TÁBOROZHATNAK LE OLYAN HELYEKRE AHOL ÁTJÁRÁS VAN BIZTOSÍTVA, ÉS A MOSDÓK VAGY A TUSOLÓK HELYÉRE SEM.

 

TILOS SZEMETELNI! A SZEMETET A SZEMÉTTÁROLÓKBAN KELL GYŰJTENI!

A KEMPINGEZŐKNEK BELÉPÉSKOR FEL KELL MUTATNIUK A FESZTIVÁLKARKÖTŐT.

 

A SZERVEZŐ GONDOSKODIK ARRÓL, HOGY A FESZTIVÁL TERÜLETÉN LEGYENEK TUSOLÓK, ILLEMHELYEK ÉS AZ EHHEZ SZÜKSÉGES ÁRAM.

 

A SZERVEZŐ NEM KÖTELES ÁRAMOT BIZTOSÍTANI A RÉSZTVEVŐKNEK.

A TUSOLÓK, VÉCÉK, VILÁGÍTÓ RENDSZEREK VAGY AZ ELVÁLASZTÓ KERÍTÉSEK MEGRONGÁLÁSA BÜNTETÉSSEL JÁR, A TETTESNEK KÖTELESSÉGE MEGTÉRÍTENI A KÁRT.

 

BIZTONSÁG

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN A SZERVEZŐ BIZTONSÁGI EMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL FELÜGYELI A RENDET. AZ ESEMÉNY SORÁN A RÉSZTVEVŐKNEK KÖTELESSÉGÜK TISZTELETBEN TARTANI A BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET TEVÉKENYSÉGÉT, UGYANAKKOR KÖTELESEK EZEN SZEMÉLYEKKEL EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS SÜRGŐSSÉG ESETÉN BETARTANI AZ ÁLTALUK KIADOTT INSTRUKCIÓKAT, PARANCSOKAT.

 

MÁS SZEMÉLY VESZÉLYEZTETÉSE VAGY BÁNTALMAZÁSA ESETÉN A BIZTONSÁGIAK SAJÁT MEGÍTÉLÉSÜK ALAPJÁN KIKÍSÉRHETIK A BÁNTALMAZÓ SZEMÉLYT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL.

 

ELSŐSEGÉLY

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN ELSŐSEGÉLY PONTOK LESZNEK FELSZERELVE, MELYEKNEK HASZNÁLATA INGYENES.


 

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A FESZTIVÁL IDEJE ALATT A RÉSZTVEVŐK A KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS KERESKEDELMI CIKKEKET AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN VEHETIK IGÉNYBE. A RÉSZTVEVŐK KIZÁRÓLAG AZON FIZETÉSI ESZKÖZÖKET KÖTELESEK HASZNÁLNI, AMELYEKET A SZERVEZŐ, VALAMINT A SZERVEZŐ PARTNEREI ELFOGADNAK.

 

A FESZTIVÁL HIVATALOS FIZETŐESZKÖZE

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) célja, hogy meghatározza a VIBE EVENTS MANAGEMENT KFT (székhely: reg: Vibe Events Management SRL, székhelye: Florești, Str. Valea Girboului nr. 200, jud. Cluj, bejegyezve a cégjegyzékbe J12/10/2017 szám alatt, adószám: 36889061, Rés Konrád Gergely, ügyvezető, a továbbiakban: Szervező) által szervezett, a 2023.08.31.- 2023.09.03. időszakban megrendezésre kerülő rendezvényen, valamint a Szervező és a kártyát használó személyek (a továbbiakban: látogató vagy kártyabirtokos) jogait és kötelezettségeit a kártya használatával kapcsolatban.

A Kártya igénybevételével a Kártyabirtokos elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el azokat. A Festipay Kártya a Szervező által kibocsátott elektronikus utalvány, amely a Szervező által egyoldalúan meghatározottak szerint - kizárólag, vagy nem kizárólagosan - a Szervező által szervezett rendezvényen fizetőeszközként használható. A Kártya érintésmentes technológián alapuló RFID kártya. A Kártya nem tekinthető bankkártyának vagy készpénzzel egyenértékű fizetőeszköznek.

A kártyával a Sepsi Tabakó Festival rendezvényen, a rendezvény időtartama alatt, a rendezvény helyszínén működő, a Szervező által biztosított kereskedelmi létesítményekben lehet fizetni.
A kártya lejárati ideje: 2023.09.03, 10:00
A kártyán fennmaradó egyenleg a 8. cikkben meghatározott végső visszavonási időpontig vehető fel.
A visszavonás feltételeit szintén a 8. cikk tartalmazza. A kártya nem tartalmaz semmilyen kártyabirtokosi információt. A kártya a visszavonás időpontjától érvényes, a kártya újratöltés után használható.
Pénznem RON

Minimális összeg az első feltöltéshez: 10
Minimális összeg további feltöltéshez: 5
Maximális feltöltési összeg (és teljes egyenleg): 3000
Kényelmi díj a bankkártya feltöltéséért: 0
Kártya letéti díj: 5
A visszafizetés kerekítési politikája a legközelebbi egész összegre: 5
Visszatérítési határidő: 2023.09.03., 10:00 óra.

2. KÁRTYAIGÉNYLÉS, REGISZTRÁCIÓ
A látogatók személyesen igényelhetnek kártyát a rendezvényen található feltöltőpontokon. Az elveszett vagy megrongálódott Festipay kártyák csak akkor érvényteleníthetők vagy pótolhatók, ha a PIN-kódot tartalmazó első bizonylatot megőrzik.

3. EGYENLEGFELTÖLTÉS, KÁRTYACSERE
Minden kártyának egyetlen egyenlege van. Az egyenleg csak RON-ban tölthető fel. Reklamálni csak a feltöltési pontokon lehet. A feltöltési pont elhagyása után reklamáció nem fogadható el.

Az elveszett kártya pótlását személyesen lehet kérni a Helpdeskben, miután a kártyát letiltották. A letiltott kártya egyenlegét a Helpdesk ponton 30 percen belül átutalják az új kártyára.

4. KÁRTYÁS FIZETÉS
A fizetés az eladóknál történik fizetési terminálok segítségével. A terminál két részből áll:
(i) a pulton elhelyezett és a kártyabirtokos számára jól látható kijelzővel ellátott olvasó; és
(ii) POS-terminál, amelyet az eladó a pulton helyez el, és a látogató számára nem feltétlenül látható.

Fizetési folyamat:
(i) az eladó beírja a végső vásárlási összeget a pénztárgépbe és a POS-terminálba;
(ii) a vásárlási összeg megadása után az megjelenik az olvasó képernyőjén, és ha a látogató elfogadja
a megadott összeget, akkor a kártyát az olvasóba helyezi, amellyel a tranzakció megtörténik;
(iii) az utalvány egyenlegét csökkenteni kell ezzel az összeggel;
(vi) az új egyenleg megjelenik az olvasó kijelzőjén.

Ha a tranzakciót tévedésből helytelen összeggel hajtották végre, vagy ha a tranzakciót bármilyen okból törölni kell, ezt a fizetési terminálon teheti meg. A tranzakciót csak azon a terminálon lehet törölni, ahol a tranzakciót végrehajtották, és csak akkor, ha ez volt az utolsó tranzakció mind a terminálon, mind a kártyán. Ellenkező esetben a tranzakciót nem lehet törölni. A vásárlási számlát az eladó bocsátja rendelkezésre.

Ha a megvásárolt terméket a látogató visszaveszi, akkor a termék visszaküldésének feltételeit az eladó és a vevő a vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően határozza meg.

5. EGYENLEG-ELLENŐRZÉS
Az utalványkártya egyenlege a kártyát elfogadó kiskereskedőknél és a feltöltőpontokon ellenőrizhető. A Látogató az adatbázisban szereplő és a Szervező által a kártyaegyenlegre vonatkozóan tett nyilatkozatot véglegesnek és érvényesnek fogadja el.

6. KÁRTYACSERE
Ha a látogatói kártya elveszik vagy bármilyen módon megsérül, új kártya igényelhető. Ha a látogató NEM őrizte meg a PIN-kódot tartalmazó első nyugtát, a régi kártya nem érvényteleníthető. A régi kártya egyenlege - a letét és az átutalás összegével csökkentve (ha van ilyen). Az egyenleg átutalása az ügyfélszolgálati pont(ok)nál / Helpdesknél történik. Az egyenleg átutalásakor az átutalást kérő személynek személyazonosító okmányokkal (személyi igazolvány, útlevél) kell igazolnia magát, és bele kell egyeznie abba, hogy személyes adatait (név, cím, személyi igazolvány vagy útlevél száma, telefonszám) rögzítsék. Az így rögzített adatok nem kerülnek feldolgozásra, kizárólag az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és más vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően és betartásával kerülnek felhasználásra. Az adatszolgáltatás megtagadása esetén a Helpdesk asszisztens nem köteles a tranzakciót végrehajtani. Adattovábbítás esetén a látogatót tájékoztatjuk az adattovábbítási eljárásról, és elfogadja, hogy az a fenti feltételekkel összhangban kerül végrehajtásra. Sérült kártya esetén a régi kártyát be kell mutatni és törölni kell, mielőtt új kártya vásárolható.
Új kártyát az üzemeltetőknél lévő feltöltőpontokon lehet igényelni.

7. KÁRTYA TÖRLÉSE
Az elveszett, sérült vagy ellopott kártya egyenlegét csak a HELPDESK törölheti.
A látogató kérésére a törölt kártya egyenlege a törlést követő 30 perc elteltével átkerül az új
kártyára.

8. EGYENLEGKIVONÁS
A fel nem használt összeg a feltöltési pontokon vehető fel. a legközelebbi egész összegre kerekítve. A látogató egy kifizetési bizonylatot is kap. A kártyabirtokos a fesztivál ideje alatt bármikor felveheti a fel nem használt egyenleget. A kártyabirtokos a feltöltési pontokon kérheti a készpénzfelvételt. Nagyobb összeg kivétele esetén az asszisztensnek joga van ellenőrizni a kártyabirtokos személyazonosságát, és a Pénzügyi Központtól/rendezvényszervezőtől jóváhagyást kérni a kifizetéshez. A látogató tudomásul veszi, hogy ezen eljárás és a jóváhagyáshoz szükséges idő miatt várakozásra kényszerülhet. A fesztivál helyszínén utoljára a 2023.09.03., 10:00 időpontban lehet az egyenleget felvenni, ezt követően a kártya érvényét veszti. Kérjük a látogatókat, hogy ügyeljenek arra, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra az egyenleg visszavonását.

9. ADATFELDOLGOZÁS
A látogató tudomásul veszi és elfogadja, hogy személyes adatait a Festipay Zrt. (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 46-48., cégjegyzékszám: 01-10-048644, adószám: 25405983-2-41), amely az utalványrendszert üzemelteti, az utalvány felhasználásával összefüggésben, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az egyéb hatályos adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően. Az adatok tárolása az eseményt követően a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történik, majd törlésre kerülnek.
A látogató (kártyájának egyidejű inaktiválásával) kérheti személyes adatainak törlését (azaz a személyes adatai felhasználásához adott hozzájárulásának visszavonását). A törlést a Festipay Zrt-től postai úton vagy e-mailben lehet kérni. A látogató a korábban adott hozzájárulását - részben vagy egészben - indoklási kötelezettség nélkül visszavonhatja, a Festipay Zrt. a visszavonásról és a kártya inaktiválásáról szóló értesítés kézhezvételét követően haladéktalanul elrendeli az adatok felhasználásának megszüntetését és visszavonhatatlanul törli a látogatót a nyilvántartásából, valamint törli a visszavonásra vonatkozó személyes adatokat, amelyről a kérelmezőt értesíti.

10. PANASZOK, ELÉVÜLÉS
Igényt csak a kártya bemutatása esetén lehet benyújtani. A jelen dokumentumnak a Látogató általi elfogadásával a Szervező és a Látogató megállapodnak abban, hogy a jelen dokumentumban meghatározott jogviszonyból eredő bármely igényt csak a 6:22. cikk szerinti 6 hónapos elévülési időn belül lehet érvényesíteni. Ptk. 6. § (3) bekezdése alapján. Az újratöltőhelyekről (akár kívülről, akár belülről), illetve az ott dolgozókról nem készülhetnek fényképek, video- vagy egyéb vizuális felvételek. Az ilyen felvételekhez a Festipay Zrt. és a Vibe Events Management KFT előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. A fenti szabályok vonatkoznak a feltöltőpontokon dolgozókról készült hang- vagy képfelvételekre is.

A szervezőnek jogában áll a jelen ÁSZF-et egyoldalúan módosítani, azzal a feltétellel, hogy erről egyidejűleg értesíti a látogatókat.

 

MEGHATÁROZÁSOK

CONTACTLESS KÁRTYA – NEM NÉVRE SZÓLÓ, ELEKTRONIKUS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT TARTALMAZÓ HORDOZÓ. A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAGOS FIZETŐESZKÖZE. MINDEN KERESKEDŐNEK LEHETŐSÉGE LESZ A BEVÉTELEKET A CONTACTLESS KÁRTYA SEGÍTSÉGÉVEL ELSZÁMOLNI.

 

CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTÉSE – AZ A FOLYAMAT, AMELYNEK SORÁN A RÉSZTVEVŐK FELTÖLTHETIK A FIZETÉSI ESZKÖZT, EZ ESETBEN A CONTACLESS KÁRTYÁT PÉNZZEL ÉS AMELLYEL UTÓLAG VÁSÁROLHATNAK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN.

 

CONTACTLESS KÁRTYÁN MARADT PÉNZÖSSZEG TÖRLESZTÉSE – A FENTI FOLYAMAT FORDÍTOTT ELJÁRÁSA, AMELY SORÁN A RÉSZTVEVŐ VISSZAVÁLTHATJA PÉNZRE A KÁRTYÁN MARADT ÖSSZEGET. EZT SZEPTEMBER 4-ÉN, REGGEL 10 ÓRÁIG TEHETI MEG, A KIJELÖLT PONTOKBAN.

 

CONTACTLESS KÁRTYA LEOLVASÓ – AZON GÉP, AMELY SEGÍTSÉGÉVEL A BEVÉTELEKET SZÁMON TARTJÁK ÉS AMELY SEGÍTSÉGÉVEL FIZETHETNEK AZ ELADOTT, MEGVETT ARÚÉRT.

 

A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN ELÉRHETŐK LESZNEK A CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTŐPONTOK.

 

VIP ZÓNA

A VIP JEGGYEL RENDELKEZŐK KÜLÖN SORBAN VÁLTHATJÁK KI A KARSZALAGJUKAT.

A VIP JEGY BIZTOSÍT BELÉPÉST A VIP ZÓNÁBA. A VIP ZÓNÁBAN A RÉSZTVEVŐKNEK KÜLÖNLEGES ITALMENÜ, ANGOL WC, ILLETVE RÁLÁTÁS VAN BIZTOSÍTVA MINDKÉT SZÍNPADRA.

 

FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

A SZERVEZŐ GARANTÁLJA A BELÉPÉST ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATBA VÉTELÉT AZON RÉSZTVEVŐKNEK, AKIK ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGGYEL RENDELKEZNEK. KÉNYSZERHELYZET ESETÉN A SZERVEZŐ SAJÁT ELHATÁROZÁSA ALAPJÁN MÓDOSÍTHATJA A FESZTIVÁL DÁTUMÁT.

 

 A FESZTIVÁL DÁTUMA NEM VÁLTOZIK KISEBB IDŐJÁRÁSVÁLTOZÁS ESETÉN (ESŐ, FELHŐS IDŐ, STB.).

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL MÓDOSÍTANI A ZENEI PROGRAM IDŐPONTJÁT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI IDŐPONTMÓDOSÍTÁS ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TÖRTÉNŐ KÁROKOZÁSOKÉRT, HA AZOK NEM A SZERVEZŐ MULASZTÁSA VAGY HIBÁS SZERVEZÉS ESETÉN TÖRTÉNTEK.

A KARSZALAG ÁTADÁSA UTÁN A SZERVEZŐ NEM FELELŐS ENNEK ÉPSÉGÉÉRT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL A KARSZALAG UTÓLAGOS MEGRONGÁLÁSA, ELVESZTÉSE ESETÉN.

 

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON TÖRTÉNÉSÉKRE, AMELYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN KÍVÜL ZAJLANAK.

 

BÜNTETÉSEK

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL AZONNALI HATÁLLYAL, TELJESEN VAGY ÁTMENETILEG, MEGTILTANI A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VAGY ADOTT ESETBEN KIKÍSÉRNI ŐT, ABBAN AZ ESETBEN HA AZ NEM TARTJA BE A JELEN SZABÁLYZAT VAGY A ROMÁNIÁBAN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT.

 

AZON SZEMÉLYEK, AKIK KEMPINGBELÉPŐ NÉLKÜL LÉPNEK BE A KEMPING TERÜLETÉRE, KÖTELEZŐEN KI KELL FIZESSÉK A KEMPINGBELÉPŐ ÁRÁT, KÜLÖNBEN A SZERVEZŐ MEGVONHATJA A RÉSZTVÉTELI JOGUKAT A FESZTIVÁLON. EZEN UTÓBBI ESETBEN A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL.

A SZERVEZŐ HAMIS BELÉPŐJEGYEK ÉSZLELÉSE ESETÉN AZ ÜGYET BÜNTETŐJOGI ÚTRA TERELI.

 

KÉNYSZERHELYZET, VÉSZHELYZET

HÁBORÚ, TERRORTÁMADÁS, TÜNTETÉS, GAZDASÁGI EMBARGO, BALESET, TŰZ, TERMÉSZETI KATASZTRÓFA, FÖLDRENGÉS, ÁRVÍZ, HOSSZABB ÁRAMKIMARADÁS, JÁRVÁNY, HIVATALOS ELRENDELÉSEK VAGY MÁS, A SZERVEZŐ VAGY RÉSZTVEVŐ ÁLTAL ELŐRE NEM LÁTHATÓ ÉS BEFOLYÁSOLHATÓ TÖRTÉNÉSEK ESETÉN MINDKÉT FÉL ELÁLLHAT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁTÓL. AMENNYIBEN A FENTEBB EMLÍTETT ESETEK BÁRMELYIKE ELŐFORDUL ÉS MEGAKADÁLYOZZA A RENDEZVÉNY LÉTREJÖTTÉT, A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT. 

 

A JEGYVÁSÁRLÁSSAL A RÉSZTVEVŐ ELFOGADJA A FENTEBB LEÍRT SZABÁLYZATOT.

A SZERVEZŐK A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJÁK.